Ένωση Ελλήνων Χρηστών και Φίλων ΕΛ/ΛΑΚ  
   Το Linux Professional Institute (LPI), είναι ο κορυφαίος οργανισμός πιστοποίησης στον κόσμο του Linux. Προωθεί και πιστοποιεί βασικές δεξιότητες στο Linux και τις τεχνολογίες ανοιχτού κώδικα μέσα από την παγκόσμια παράδοση ολοκληρωμένων, υψηλής ποιότητας, ανεξάρτητων από προμηθευτές εξετάσεων.
Ιδρυθέν ως διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός, τον Σεπτέμβριο του 1999 από τη κοινότητα του Linux, το Linux Professional Institute συνεχίζει να επιδεικνύει αναγνωρισμένο παγκόσμιο ηγετικό ρόλο στην πιστοποίηση των επαγγελματιών του Linux. Το LPI προωθεί το Linux και το κίνημα του ανοιχτού κώδικα, μέσω στρατηγικών εταίρων, χορηγιών, καινοτόμων προγραμμάτων και αναπτυξιακών δραστηριοτήτων της κοινότητας.
Μεγάλοι χρηματικοί χορηγοί του LPI είναι: η IBM, το Linux Journal, το Linux Magazine, η Novell, η SGI, η TurboLinux, η HP και η IDG.

Περαιτέρω πληροφορίες: http://www.lpi.org/

gr lpi logo

Ανακοίνωση - Το LPI ανακοινώνει Νεο Συνεργάτη στην Ελλάδα
LPI Greece :: Master Affiliate
Από τον Οκτώβριο του 2010 το Linux Professional Institute αντιπροσωπεύεται πλέον με Master Affiliate και στην Ελλάδα, με την Ένωση Ελλήνων Χρηστών & Φίλων Ελεύθερου Λογισμικού και Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα.
Το LPI Greece βρίσκεται υπό την διαχείριση του GreekLUG, ο οποίος και έχει αναλάβει την πλήρη εκπροσώπηση του LPI στην Ελλάδα καθώς και τη δημιουργία των υποδομών για την προώθηση της πιστοποίησης LPIC στη χώρα.

Περαιτέρω πληροφορίες: http://www.lpi.org.gr/

GreekLUG LPI Portal
Στα πλαίσια της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της Ένωση Ελλήνων Χρηστών και Φίλων ΕΛ/ΛΑΚ ως Master Affiliate του Linux Professional Institute, δημιουργήθηκε ένα Web Portal στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να βρούν εκπαιδευτικό υλικό, ανακοινώσεις σχετικά με μαθήματα και εξετάσεις καθώς και αναλυτικό πρόγραμμα με τις προγραμματισμένες δραστηριότητες που αφορούν την πιστοποίηση LPIC μέσω του συλλόγου.

Περισσότερα... | LPI Portal

 
Copyright © 2009 by A.G.U.F.FS/OSS
Creative Commons License Served by Apache Powered by MySQL Powered by PHP
powered by Joomla! and available to all under the GNU/GPL. v2 license.
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval